Så heftig er et eksternt GTX 1080 Ti-kort på MacBook Pro

GTX 1080 Ti og grafikkabinettet Akitio Node.
GTX 1080 Ti og grafikkabinettet Akitio Node.

Eksterne grafikkort som kobles til PC-en via Thunderbolt er i ferd med å bli en løsning for folk med bærbare PC-er som ikke ønsker dedikerte spillmaskiner.

MacBook Pro pluss GTX 1080 Ti
Forrige uke slapp Nvidia en oppdatering som inneholdt Pascal-drivere for Mac. 9to5Mac ønsket å sjekke hvordan ytelsen er på en Macbook og festet dermed et EVGA GTX Ti-kort inn i GPU-kabinettet Akitio Node som igjen ble koblet til den nyeste MacBook Pro-modellen.

For øyeblikket er driverne kun i beta, noe som gjenspeiles i testresultatene til 9to5Mac, men de gir en pekepinn på den potensielle ytelsen til GTX 1080 Ti på Mac.

Annonse

«Hvis du ønsker å sjekke ut den ordentlige kraften til en slikt kort med MacBook Pro, er du nødt til å tre inn i Windows-verdenen og kjøre en Boot Camp-installasjon», skriver 9to5Mac og legger til:

«GTX 1080 Ti + Windows gjør MacBook Pro om til en sinnssyk kraftig og fleksibel spillmaskin med kun én Thunderbolt 3-kabel.»

Veldig bra på macOS, enda bedre i Windows
Ytelsestester viser at grafikkytelsen er veldig mye bedre med GTX 1080 Ti i macOS enn Intel Iris 550. Det skulle uansett bare mangle, men kjører man Windows 10 i Boot Camp nærmest eksploderer ytelsen.

I Heaven Ultra-testen scorer Iris 550 10,7 bilder i sekunder, med GTX 1080 Ti og macOS går det mye bedre og bildefrekvensen øker til 91,5 bilder i sekundet. I Windows 10 og Boot Camp øker den til 145,4 bilder i sekundet. Meget imponerende.

Under kan du se 9to5Macs korte gjennomgang av GTX 1080 Ti på en MacBook Pro.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse
Annonse