Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Samsungs Galaxy S8-skjerm er fantastisk, men har de første enhetene som er produsert et problem med for mye rødfarge? (Ill.: Samsung)

Galaxy S8-skjermene er så røde kundene påstår det er noe feil med dem

Og det er det kanskje også.

Du husker kanskje denne artikkelen der DisplayMate ga panelene til S8 og S8+ toppkarakter og omtalte mobilskjermene som de beste noensinne som er laget.

Store panel-problemer eller bare uvant skjerm?
Vi meldte blant annet dette:

«S8 har til og med en ny type rødfarge som er enda dypere og som sørger for at mobilen viser farger på en god måte med dette nye OLED-panelet

Er det dette mange eiere i Sør-Korea nå reagerer på (mobilene ble lansert i dag), til og med så heftig at de har valgt å gå til butikken for å be om en ny enhet, eller er det ikke noe galt med panelene og at det faktisk er meningen de skal ha så mye rødfarge?

Bruker kan selv endre dette
Samsung har følgende å meddele, foruten at alle S8-enheter kvalitetssikres:

«Galaxy S8 er bygget med et adaptivt panel som optimaliserer fargespekteret, metning og skarphet basert på hvor man bruker mobilen.

Om det trengs kan brukeren manuelt endre på fargespekteret for å endre visningen av hvitt fra Settings > Display > Screen Mode > Color balance», opplyser selskapet.

Kunder i landet skal visstnok allerede ha besøkt servicesenter og blitt fortalt om at de får nye enheter, men disse påstandene er ikke uavhengig verifisert.

Vi følger saken.

 

Kilde:
ZDNet

Stikkord: galaxy, Mobil, samsung