Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette er trolig en av flere iPhone 8-prototyper Apple tester. (Ill.: Weibo)

Dette kan være iPhone 8 med Touch ID på baksiden

Jepp, nå starter lekkasjene.

En person i Kina har delt det som ser ut som en teknisk tegning av helt nye iPhone 8.

Lekkasjene fra Kina har startet
Altså modellen det ryktes får større skjerm, mye mindre ramme og kanskje Touch ID bygget inn i skjermen. Mer om dette senere.

Det er langt ifra uvanlig at iPhone-lekkasjene starter med tegninger som dette delt av personer som jobber i en av Apples kinesiske partnerselskap der mobilene til slutt blir satt sammen før lanseringen i september.

Trolig ekte, men det betyr nødvendigvis ikke så mye
Bildet stammer trolig fra Apple-partner Foxconn, og bilde er tatt av en PC-skjerm, trolig på fabrikkgulvet. Når det er sagt er ikke ektheten verifisert, så vi kan ikke garantere noe som helst.

Bildet stammer trolig fra en prosess som i bransjen er kalt «Engineering Verification Testing» – under dette stadiet tester Apple en rekke prototyper (dette kan være en av minst ti) for å finne ut hvilket design de lander på.

Touch ID på baksiden
Med andre ord kan det tenkes at dette designet skrapes og aldri ser dagens lys. Uansett er det mye mindre ramme på denne modellen, selv om det på sidene ikke er like mye panel som på Samsung Galaxy S8.

Det mest oppsiktsvekkende er det vertikale kamera-designet og det faktum at Touch ID ikke er bygget inn i panelet i front, men plassert på baksiden under Apple-logoen. En rekke Android-produsenter gjør det samme og plasserer fingersensoren på baksiden.

Apples håp er nok å implementere Touch ID i selve frontpanelet, men kanskje de ikke rekker det med iPhone 8.

 

Kilde:
MacRumors

Stikkord: iphone, Mobil