Laptopmag.com mener Apple må nøye seg med å dele plassen med Acer i år.
Laptopmag.com mener Apple må nøye seg med å dele plassen med Acer i år.

Annonse


MacBook faller som en stein blant disse testerne – fra første til femteplass

Laptop sin undersøkelse over de beste bærbare har vært dominert av Apple siden de startet å spørre i 2010 – i 2017 er trenden snudd.

Fra kremplasseringer til midt på treet
For nå må de se seg slått av Lenovo på førsteplass, etterfulgt av Asus, Dell og HP – Acer og Apple havner på delt femteplass.

“Lenovo hoppet til førsteplass fordi de har levert en rekke gode bærbare, har super innovasjon og svært mye bedre kundeservice enn tidligere.

Asus kommer inn på andreplass takket være mye verdi i produktene sine, mens Dell sikrer seg tredjeplass fordi de har noen svært gode premium-bærbare og nyttige garantiordninger”, forklarer blekka.

Annonse


Vi er ikke super-imponerte over MacBook Pro Touch Bar i vår test heller. Maskinene er bare helt OK, og Touch Bar har vist seg å ikke være verdt prisen. Apple skal også ha fått seg en kalddusj og oppdaget at langt flere ønsker seg de rimeligere modellene uten berøringsstripen.

For dyre, for få muligheter
Men hva er så årsaken til at Apple raser ned fra førsteplass?

Fordi de har fått middelmådige anmeldelser av oss, og at produktene er dyre og mangler porter, falt Apple mye, helt ned til femteplass“.

Apples bærbare får 14 av 15 poeng på design, etterfulgt av:

  • Support: 19 av 20
  • Innovasjon: 7 av 10
  • Verdi og utvalg: 6 av 15
  • Garanti: 5 av 5

 

Kilde:
Laptopmag