Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det nye Apple-patentet hinter om en fremtid der AirPods-kapselen bilr til en trådløs ladestasjon for andre Apple-produkter. (Ill.: Apple-patent/Patently Apple)

Nytt patent gjør AirPods-kapselen til trådløs ladestasjon

Vil kunne lade en rekke Apple-produkter.

Et nytt patent fra Apple funnet av Patently Apple viser hvordan AirPods-kapselen kan brukes til å trådløst lade alt fra Apple Watch til iPader og Macbook Pro.

Lang liste med muligheter
Kapselen brukes allerede til å lade Apples trådløse AirPods-høretelefoner, men dette kan nå altså bli utvidet.

Patentet lister opp potensielle ting som kapselen kan lade som «portable musikkspillere, portable videospillere, mobiltelefoner, videokameraer, digitale kameraer, projiseringssystemer, spillsystemer, PDAer, nettbrett, bærbare eller andre andre mobile datamaskiner.»

Holder ikke mye strøm
Den lister også interessant nok opp holografiske projeksjons-systemer som et mulig lademål, noe Patently Apple mener kanskje kan være et mulig leveransesystem for utvidet virkelighets-prosjektene til Apple.

Spørsmålet er imidlertid hvor mye ladekapasistet AirPods-kapselen faktisk kan holde, og om den vil være nyttig som ladestasjon for stort mer enn en Apple Watch eller en iPhone.

Bekrefter trådløs lading i iPhone?
Patentet hinter imidlertid om, og er en slags første patent-bekreftelse på at Apples neste iPhone vil få trådløs lading, kanskje via det samme systemet som Apple Watch, som bruker en ladestatsjon som krever kontakt med en port på baksiden av klokken.

Patentsøknaden hinter også om en mulig vanntett design for AirPods-kapselen.

Få med deg de siste iPhone-nyhetene her.

Kilder
9to5Mac
Patently Apple

Stikkord: airpods, Apple, iphone