Surface Pro 5 får Kaby Lake og beholder den proprietære ladekontakten, skal vi tro Pauøl Thurrott.
Surface Pro 5 får Kaby Lake og beholder den proprietære ladekontakten, skal vi tro Pauøl Thurrott.

Annonse


Her er de første detaljene om Surface Pro 5

Det verserer flere rykter rundt en Surface Book 2, men pågangen har ikke vært like stor for Surface Pro 5.

Går ikke over til USB-C
I dag kan Microsoft-kjenner Paul Thurrott avsløre noen få detaljer om den kommende hybridmaskinen til Microsoft. Hvis du ønsket store nyheter, blir du trolig litt skuffet.

Thurrott skriver at Surface Pro 5 vil bruke samme proprietære ladekontakt som man finner i de andre Surface-modellene. Det er kanskje litt overraskende ettersom resten av PC-bransjen går for USB-C, men valget er trolig for å holde tilbehøret kompatibelt med tidligere enheter.

Surface-arrangement i april
I tillegg melder Thurrott at Intels nyeste Kaby Lake-prosessor er på plass, noe som ikke virker spesielt overraskende. Spesielt med tanke på batteriproblemene Surface Pro 4 og Book har opplevd med Skylake. Dermed virker Surface Pro 5 som en mindre oppdatering til Pro 4 som ble lansert høsten 2015.

Annonse
Og det er egentlig alt Microsoft-bloggeren har å dele om Surface Pro 5 så langt, men ifølge rapportene er det ikke lenge til du får vite mer. Flere medier melder at Microsoft skal avholde et Surface-arrangement senere denne måneden. Det er lite trolig at Surface Book 2 blir vist frem under dette arrangementet.

Hva håper du Microsoft gjør med Surface Pro 5?

 

Kilde:
Thurrott

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse