Samsung Galaxy S8 gjør det svært godt i denne batteritesten.
Samsung Galaxy S8 gjør det svært godt i denne batteritesten.

Annonse


– Så bra er batteritiden til Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 lanseres ikke før om drøye tre uker, men det er flere medier verden rundt som har vært heldige og fått tafset på enhetene.

Hvor god er batteritiden?
PhoneArena er en av dem og de har blant annet rukket å teste noe det potensielle kunder lurer mest på: hvordan er egentlig batteritiden?

Jo, den er riktig så god skal vi tro den første målingen til PhoneArena. I testen har de satt Galaxy S8-skjermen til 200 nits og kjørt mobilen til det sier stopp. Det gjorde det etter åtte timer noe de beskriver som «veldig bra».

Åtte timer er for eksempel 42 minutter bedre enn Galaxy S7 edge som blant annet har en mindre skjerm og en svakere prosessor, men det tiden er svakere enn de ni timene og fem minuttene iPhone 7 Plus klarer å presse ut i PhoneArenas test.

Annonse
Les også: Eksperter roser Galaxy S8-skjermen opp i skyene.

Norges-modellen
Det er verdt å merke seg et par ting. For det første er det en Galaxy S8 med Exynos-brikkesettet som er testet. Dette er versjonen som også kommer til Norge. I tillegg er Galaxy S8 testet med en skjermoppløsning på FullHD+, eller 2220 x 1080 piksler, noe som ikke er det maksimale for enheten.

Da er det naturlig å tro at batteritiden vil svekkes noe hvis du ønsker høyest mulig oppløsning på Galaxy S8.

PhoneArenas sjekker batteritiden med en egentilpasset batteritest.

 

Kilde:
PhoneArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse