Facebook-appen har fått en ny knapp.
Facebook-appen har fått en ny knapp.

Annonse


Har du sett den nye knappen i Facebook-appen?

Facebook oppdaterer stadig hoved- og Messenger-appen med nye funksjoner og løsninger. Nå har enkelte brukere begynt å se en romskipknapp i Facebook-appen.

Et romskip
Den er plassert ved siden av nyhetsstrømmen, der Messenger tidligere befant seg, og fungerer mer eller mindre som en tilleggsstrøm for nyheter som Facebook tror du kan like. Dette basert på ting som ting du har vist interesse for, men ikke nødvendigvis fra kilder du har trykket liker på, skriver The Next Web.

«Vi tester en komplimentærstrøm med populære artikler, videoer og bilder. Disse er tilpasset for hver bruker basert på innhold som kan være av interesse for dem. Vi har hørt fra brukerne at de ønsker en enkel måte å utforske nytt innhold på», uttaler det sosiale mediet til TechCrunch.

Annonse
Har dette romskipet dukket opp i din Facebook-app? Hva syns du i så fall om innholdet som ligger der?

 

Kilder:
The Next Web,
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse