Steam ønsker å finne skjulte skatter og fjerne falske spill.
Steam ønsker å finne skjulte skatter og fjerne falske spill.

Annonse


Glem falske nyheter – Steam har et «falske spill»-problem

Steam har opprettet et nytt program for å få bukt med det de omtaler som «falske spill».

Steam-utforskere
Nå søker de «Steam Explorers» som skal spille gjennom en rekke Steam-spill og flagge dem de syns ser lovende ut. Jo flere ganger et spill blir flagget, jo mer synlig blir det på Steam-plattformen.

Nyheten kommer fra YouTube-brukerne Jim Sterling og John Bain som nylig har vært i samtaler med Steam. De har også lagt ut videoer som forklarer utforskerprogrammet itl spillgiganten.

Hvem som helst kan delta
YouTuberne forklarer at utforskerne skal sjekke ut spill som har ikke solgt særlig bra og ved å lete gjennom den omfattende katalogen, skal de de finne titler som kanskje er blitt oversett. Hvem som helst kan bli «Steam Explorers».

Annonse
Målet til Steam er også å slå ned på det som omtales som å«falske spillå». Dette er ødelagte og dårlig lagde spill som er utviklet kun for å potensielt tjene noen kjappe kroner.

Tidligere i år annonserte Steam at Greenlight-programmet stenges til fordel for Steam Direct. Greenlight har fått mye kritikk for at det fyller opp spill som ikke fortjener å være ii PC-spillbutikken og nå må blant annet utviklerne betale for å få spillene ut på plattformen.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse