Mi mix 6 får tradisjonell design, skal vi tro dette bildet, og kanskje utradisjonelt kamera.
Mi mix 6 får tradisjonell design, skal vi tro dette bildet, og kanskje utradisjonelt kamera.

Annonse


Får Xiaomi Mi 6 et 30 megapikslers kamera?

Xiaomis Mi 6 skal lanseres en gang i løpet av denne måneden, kanskje den 16 april, og ryktebørsen er i ferd med å gå seg varm.

5,15-tommer og 6 GB
Det som skulle være klart er at telefonen får Snapdragon 835-prosessor, 5,15-tommers skjerm og at den vil komme i versjoner med 4 og 6 GB RAM.

Det ryktes også at den kan komme i en versjon med 5,7-tommers som en pluss-modell som er populært blant mange produsenter for tiden.

Nå har det imidlertid dukket opp er bilde av det som skal være innpakningen til Mi 6, som lister opp spesifikasjonene til telefonen – på Kinesisk.

Annonse
30 megapikslers kamera
Det har imidlertid ikke hindret GSM Arena fra å trekke litt på Kina-kunnskapene og komme frem til at 3000-tallet på dette bildet står for megapiksler og at det indikerer at kameraet er på 30 megapiksler.

Dette er boksen med 3000-tallet for kameraet på.

Et 30 megapiksler kamera betyr enten veldig små piksler i opptaksbrikken, eller en svær sensor med påfølgende implikasjoner for linsedesign og dimensjoner på telefonen.

Det kan også bety at mobilen kommer med to linser som er på 15 megapiksler hver, spekulerer GSM Arena.

4 000 mAh batteri
Et annet interessant tall er batterikapasiteten på Mi 6, som er listet på boksen som 4 000 mAh for 5,15-tommers-modellen.

Boksen sier ellers at akkurat dette eksemplaret kommer med 6 GB RAM og 128 GB lagring, så det må være en med topp-spesifikasjoner, ettersom det også skal lages en versjon med 4 GB.

Så da venter vi bare på å se selve telefonen og hvilken design den får – skal vi tro lekkasjene og bildet over, trekker den ikke så mye Mi Mix og får i stedet en passe tykk ramme på toppen og knapp på bunnen.

Kilde
GSM Arena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse