Project Scorpio - Microsofts neste Xbox - får støtte av en rekke solide spill med 4K-oppløsning.
Project Scorpio - Microsofts neste Xbox - får støtte av en rekke solide spill med 4K-oppløsning.

Annonse


Disse spillene kommer i 4K for Project Scorpio

Windows Central er kjent som en god kilde til Microsoft- og Xbox-nyheter, og nå har de fått tak i en liste over 4K-spillene som kommer med støtte for Project Scorpio – den neste versjonen av Xbox med 4K-oppløsning.

Forza 7 ser “slående” ut i 4K
Ifølge dem vil Forza Motorsport 7 bli det helt store spillet for Scorpio, og det skal lanseres med 4K-støtte i løpet av de neste ukene.

Kilder som Windows Central har snakket med sier at spillet allerede ser “slående” ut og at det virkelig viser hva den kommende konsollen er god for.

Andre spill fra Microsoft-hold med 4K-støtte blir Crackdown 3 og State of Decay 2, men det kommer også en rekke spennende tredjeparts-spill.

Annonse
Lang liste med 4K-spill
Listen over 4K-spill som Windows Central har sett og bekreftet inkluderer Call of Duty, FIFA og Madden, og inneholder ikke minst Battlefront 2 og Red Redemtion 2.

Battlefront 2 skulle ha vært lett å gjette på, ettersom utviklerstudioet DICE var med i den første videoen om Project Scorpio på E3 2016.

Dynamisk oppløsning blir oppskalert
I tillegg vil Scorpio ha en stort bibliotek med 4K-spill fra starten av, siden spill som bruker dynamisk skjermstørrelse automatisk vil kunne skaleres opp til 4K.

Project Scorpio skal også få muligheten til å ta opp spill i ekte 4K-oppløsning med 60 bilder i sekundet, og det skal også være mulig å strømme innholdet i denne oppløsningen.

Avsløres på E3 i juni
Lite er imidlertid kjent om selve Scorpio-designen, som vil bli avslørt på Microsofts E3-pressekonferanse den 11. juni klokken 2300 norsk tid.

ITavisen er til stede på årets E3 og er invitert til pressekonferansen, så samtlige nyheter derfra blir postet her.

Kilde
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse