Nå kan du dele Premium-passet ditt med vennene dine.
Nå kan du dele Premium-passet ditt med vennene dine.

Annonse


Venner uten Premium? Nå kan du dele sesongpasset ditt i Battlefield 1

Elsket eller forhatt, det ser ut som at sesongpassene i spill er kommet for å bli.

Del Premium-passet ditt
Electronic Arts er et av spillhusene som satser stort på dette blant annet i form av «Premium Pass» for Battlefield-spillene. Ettersom det er mange som hverken kjøper sesongpasset eller utvidelsespakker, fører det til at brukermassen står i fare for å bli delt opp. Og det er kanskje det EA har i tankene når de lanseres «Premium Friends».

Dette er en ny funksjon som gjøre det mulig for en sesongpassholder å «dele» abonnementet med vennene sine. Så lenge én av spillerne har et Premium Pass, kan vennene spille på kartene som er inkludert i passet når de spiller sammen.

Kun XP for Premium-holderne
Selv om dette virker som en kjekk versjon, kommer den ikke uten begrensninger:

Annonse
  • Kun eieren av Battlefield 1 Premium Pass vil motta erfaringspoeng (XP) far kartene eksklusive til sesongpasset i et «Premium Enabled»-party. Statistikken lagres for de andre spillerne og erfaringspoeng vil bli delt ut hvis de i fremtiden velger å oppgradere.
  • Kun Battlefield 1 Premium Pass-holderne vil kunne starte kampen, og etter dødsfall, med våpen og i kjøretøy eksklusiv til utvidelsen.
  • Kun Battlefield 1 Premium-eiernes progresjon mot å låse opp unike medaljer og codex som er eksklusiv til utvidelsen, registreres.

«Premium Friends» blir tilgjengelig i en testutgave i dag.

They Shall Not Pass er den første utvidelsespakken til Battlefield 1. I videoen under kan se ITavisen spille på de nye kartene.

 

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse