I dag skal Samsung omsider vise frem Galaxy S8.
I dag skal Samsung omsider vise frem Galaxy S8.

Annonse


I siste liten-lekkasje avslører spennende Bluetooth-funksjon for Galaxy S8

Etter et lass med rykter er endelig dagen kommer. I dag skal Samsung vise frem den nye Galaxy S8.

Dual Bluetooth
Med bare få timer igjen til start, har det dukket opp enda et rykte. Denne gangen gjelder det Bluetooth-funksjonene til Galaxy S8.

Brukerveiledningen til Galaxy S8 dukket opp på nett i dag og den nevner blant annet en «Bluetooth dual audio»-funksjon som tilsynelatende gjør at telefonen kan sende Bluetooth til to forskjellige hodetelefoner eller enheter samtidig. Via denne funksjonen skal man også kunne stille volumet individuelt fra enhet til enhet.

Dette kan være veldig nyttig hvis for eksempel to personer ser film på samme enhet med hvert sitt Bluetooth-hodesett.

Annonse
En haug med rykter
Vi har skrevet om flere av ryktene som har svirret rundt Samsung kommende flaggskipmobil. Blant annet er det kjent at skjermen blir nærmest rammeløs med kun betydelige rammer over og under skjermen.

Skjermen med sine 5,8 tommer, 6,2 tommer for Plus-modellen, er litt av den spesielle typen. Ikke bare har den, som nevnt over, smale rammer, men den har også en meget spesiell breddeforhold på 18:5:9 og en oppløsning på 2960 x 1440 piksler.

Videre er det kjent at Snapdragon 835 og Samsungs eget Exynos 8895-brikkesett – basert på marked – skal drive Galaxy S8. Av andre maskinvaredetaljer nevnes 4 GB minne og 64 GB lagringsplass med støtte for minnekort.

Følg avdukingen på ITavisen
De får også en USB-C-port, tokanals gigabit Wifi, LTE, GPS, Bluetooth 4,2 og NFC.

Galaxy S8 skal også få et batteri på 3000 mAh, mens Galaxy S8 Plus får et større et på 3500 mAh – og begge telefonene får rask trådløs lading via en egen ladestasjon eller Dex-stasjonen som også kan kobles opp til datautstyr i en Contiuum-liknende modus.

Fargevalgene skal være Svart, Blå, Gull, Orchid Gray og Sølv. Prisen skal være på 799 Euro (cirka 7 200 kroner) for Galaxy S8 og 899 (cirka 8 100 kroner) Galaxy S8 Plus.

Pressekonferansen kan du følge direkte på ITavisen klokken 17.00.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse