Touch ID på baksiden og endringer i kameraoppsettet. Er dette iPhone Edition?
Touch ID på baksiden og endringer i kameraoppsettet. Er dette iPhone Edition?v

Annonse


Hevder Apple skal gjøre som Google og Samsung – plasserer Touch ID på baksiden av iPhone

Ifølge nye rapporter kan Apple gjøre som Samsung gjør med Galaxy S8. Nemlig å plassere fingersensoren på baksiden av telefonen.

Touch ID på baksiden
Så langt har det versert rykter om at iPhone 8, eller hva den blir å hete, vil ha en rammeløs skjerm. Så da er spørsmålet om hvor Touch ID-sensoren skal plasseres. Så langt har det vært snakk om at den skal implementeres direkte i skjermen, men dagens rapporter hevder at den i stedet blir plassert på baksiden.

Huawei P9 hadde blant annet fingersensoren på baksiden, noe vår anmelder var greit fornøyd med. I P10 er den riktig nok flyttet frem. Google Pixel er også en av smarttelefonene med fingersensor på baksiden.

iPhone Edition?
I samme rapport hevdes det også at ryktene om et chassis i glass er feil og at baksiden på kommende iPhone fortsatt vil bestå av metall. Visstnok fordi prototypene i glass var for skjøre. Kameraoppsettet med doble sensoren skal også endres, ifølge ryktene, og skal plasseres vertikalt. Nå er sensorene plassert horisonalt ved siden av hverandre.

Annonse
Rapporten skriver også at navnet på toppmodellen blir «iPhone Edition». Dette har også Macotakara rapportert ved en tidligere anledning.

Ryktene kommer fra iDropNews via en annenhåndskilde fra Foxconn. Ifølge 9to5Mac har iDropNews så langt ikke en historie for å være veldig treffsikker med ryktene, men at disse detaljene uansett er av den interessante sorten.

Spesielt fordi de skiller seg så godt ut fra andre.

Hva syns du om å plassere fingersensoren på baksiden av iPhone?

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse