Kan det komme spill beregnet på vertikal modus?
Kan det komme spill beregnet på vertikal modus?

Annonse


Nintendo har et hemmelig Switch-våpen på lager

I starten av denne måneden ble Nintendo Switch lansert og så langt ser den ut til å ha en forholdsvis god start.

Vertikal modus?
En av tingene som mangler ved lansering, er støtten for Virtual Console som gjør det mulig å spille eldre spill på konsollen. Likevel er det et utvalg retrospill i konsollens eShop. Neo-Game-spillet Neo Turf Masters er et av dem, og selv om det ikke virker som det mest interessante retrospillet, har det en spennende funksjon som er verdt en nærmere tid.

Som Ars Technica rapporterer, har spillet et interessant valg under innstillinger: «orientation of the display», eller skjermorientering. En Reddit-bruker har testet denne funksjonen som gjør det mulig å rotere skjermbildet 90 grader.

Annonse
ITavisen tester Nintendo Switch: Vi falt nesten helt pladask for Nintendos hybridkonsoll.

Kan åpne for nye spill
Ars Technica ønsket å teste dette nærmere og kjøpte dermed Metal Slug 3 – også det et Neo-Geo-spill. Her kan man også snu skjermbildet 90 grader om gangen. Så hva er det som er så interessant med dette?

Jo, det kan bety at Nintendo Switch, som har en 6,2-tommers bredskjerm med avtakbare kontrollere, i fremtiden kan få spill som drar nytte av den vertikale modusen. Som Ars Technica skriver, er det flere spillklassikere, men også mobilspill, som er beregnet på vertikal modus, deriblant Pac-Man og Donkey Kong.

Hvilke spill – som spilles best i vertikal modus – ønsker du å se på Nintendo Switch?

 

Kilde:
Ars Technica

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse