En Surface Book 2 blir trolig ikke å se denne våren, men hva er det Microsoft planlegger å vise frem?
En Surface Book 2 blir trolig ikke å se denne våren, men hva er det Microsoft planlegger å vise frem?

Annonse


– Surface Book 2 kommer ikke i april

Mary-Jo Foley i ZDNet er en av journalistene som har best kjennskap til Microsoft og er kjent for sine gode kilder i selskapet.

– Surface Book 2 er ikke klar
Derfor er det god grunn til å lytte når hun snakker om Microsoft. Denne uken melder Foley at Windows-giganten ikke har planer om å vise frem en ny Surface Book under det kommende arrangementet, Spring hardware event, som ifølge rapportene skal avholdes i april.

Tidligere denne måneden meldte DigiTimes at Microsoft stod klare til å introdusere en ny Surface Book uten avtakbar skjerm til en rimeligere penge.

Ifølge Foley er Book 2 ikke riktig klar for lansering. Hun skriver også at det er usikkert hvorvidt Surface Pro 5 blir vist frem under arrangementet. Microsoft-kjenneren tror uansett at selskapet kan stå klare med et nytt produkt som lanseres i forbindelse med Creators Update i april, men det er usikkert hvilken enhet det er snakk om.

Annonse
Les også: Nå lanseres Surface Book i Norge.

Ny Surface-kategori?
Windows Central, som også har gode kontakter, spekulerer i at det kan være snakk om en helt ny produktkategori som fokuserer på funksjonene i Creators Update, inkludert den kommende Cloud-utgaven av Windows 10.

«Kanskje Microsoft planlegger å lansere en Surface Cloud-Book i stedet», skriver Windows Centrals Zac Bowden. Han legger til:

«Surface Pro, Surface Book og Surface Studio er alle enheter som prøver å gjenoppfinne enhetskategorier, og en Surface Cloud Book vil gjøre akkurat det samme for den bærbare PC-en.»

Ettersom Windows 10 er snart klar for å kjøre på ARM-plattformen, kan det tenktes at Microsoft planlegger en Surface-bærbar med Snapdragon 835. Hva tror du?

 

Kilder:
ZDNet,
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse