Syns du iPhone 6 ligner for mye på denne?
Syns du iPhone 6 ligner for mye på denne?

Annonse


– Apple har ikke stjålet iPhone 6-designet fra kinesisk selskap

I fjor rettet det kinesiske selskapet Shenzhen Bali et søksmål mot Apple i Kina. Selskapet hevdet at Apple hadde med iPhone 6 hadde kopiert designet deres fra telefonen 100c.

Apple frikjent for krenking
En domstol i Beijing slo den gang fast at Apple hadde kopiert designet og beordret selskapet til å stanse salget av enheten i landet. Selskapet anket dommen og fikk dermed holde iPhone 6 og 6 Plus på markedet til saken kom opp igjen.

En annen domstol i Beijing går mot den opprinnelige dommen og frifinner Apple for krenking av Shenzhen Balis design. I kjennelsen står det blant annet at iPhone 6 har funksjoner som gjør at smarttelefonen skiller seg godt ut fra 100c og at det er lett å se forskjell på de to telefonene.

Selskapet sliter
People’s Court Daily skriver at fremtiden til det kinesiske selskapet ikke akkurat ser lys ut. Shenzhen Bali har vært under massiv kritikk for produktene sine og har nærmest kollapset.

Annonse
«Å vinne en rettssak mot Apple var trolig en av mulighetene for Bali å redde seg selv, og nå er den muligheten borte», skriver People’s Court Daily.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse