Både spesifikasjoner og offisielle PR-bilder av Galaxy S8 har lekket ut på nettet tre dager før lanseringen av telefonen.
Både spesifikasjoner og offisielle PR-bilder av Galaxy S8 har lekket ut på nettet tre dager før lanseringen av telefonen.

Annonse


Her er de tekniske spesifikasjonene og offisielle bildene av Galaxy S8

Det knytter seg store forventninger til Samsungs Galaxy S8, og selskapet lekker åpenbart som en sil — for vi har fått en stadig mer detaljert strøm av lekkasjer om telefonen de siste månedene.

Offisielle spesifikasjoner
Nå har tyske WinFuture fått tak i det som kan være de offisielle spesifikasjonene til Galaxy S8, samt en hel rekke offisielle PR-bilder av telefonen.

Vi fikk en smak av lekkasjen allerede i går da det som var proffe PR-bilder av Galaxy S8 i fargen “Coral Blue” lekket ut, og mange av spesifikasjonene har det svirret rykter om fra før av.

“Banebrytende design
Ifølge de nye lekkasjene skal Samsung tilby de “beste funksjonene i Galaxy-serien” kombinert med en “banebrytende design” i Galaxy S8.

Annonse
Begge telefonene, Galaxy S8 og S8 Plus, får Super AMOLED-skjermer med oppløsning på 2960 x 1440 (18,5:9 breddeforhold), men skjermstørrelsen er forskjellig, Galaxy S8 får skjerm på 5,8 tommer mens S8 Plus får skjerm på 6,2 tommer.

12 megapiskslers kamera
Kameraet i telefonene beholder oppløsningen på 12 megapiksler med f/1,7 apertur, får dobbeltpiksel autofokus, optisk bildestabilisering, og videoopptak i 4K, og Samsung skal ha inkludert en laser-autofokus.

Frontkameraet får oppløsning på 8 megapiksler (med apertur på f/1,7) og skal få en autfokusmekanisme “for å fange veldig dynamiske situasjoner.” Det skal også ha en iris-skanner.

Fingersensor på baksiden
Fingersensoren kommer som ventet på baksiden, og denne skal støtte gester for å åpne og lukker apper. I tillegg får S8 Plus en sikker mappe-funksjon for å lagre følsom informasjon, apper og filer.

Begge telefonene får også IP68-sertifisering for motstand mot støv og vann (opp til 30 minutter i 1,5 meters dypbde). Videre får begge telefoneen stereohøyttalere og minijack-utgang.

Får USB-C
Maskinvaremessig får også begge telefonene en åttekjernet Exynos 8895-prosessor på 2,5 GHz (og Snapdragon 835 i enkelte markeder) og 4 GB RAM, men kommer bare med 64 GB lagring med en kortplass for microSD-kort opp til 256 GB.

De får også en USB-C-port, tokanals gigabit Wifi, LTE, GPS, Bluetooth 4,2 og NFC.

Galaxy S8 skal også få et batteri på 3000 mAh, mens Galaxy S8 Plus får et større et på 3500 mAh – og begge telefonene får rask trådløs lading via en egen ladestasjon eller Dex-stasjonen som også kan kobles opp til datautstyr i en Contiuum-liknende modus.

Kommer også i lilla
Fargevalgene skal være Svart, Blå, Gull, Orchid Gray og Sølv. Prisen skal være på 799 Euro (cirka 7 200 kroner) for Galaxy S8 og 899 (cirka 8 100 kroner) Galaxy S8 Plus.

Her er listen over funksjonene:

Her er de “offisielle” bildene:

Kilder
SamMobile
WinFuture

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse