Det har dukket opp det som ser ut som proffe pressebilder av en Galaxy S8 i fargen "Coral Blue."
Det har dukket opp det som ser ut som proffe pressebilder av en Galaxy S8 i fargen "Coral Blue."

Annonse


– Galaxy S8 kommer også i “Coral Blue”

Det er fem dager siden Evan Blass lekket ut det som skulle være fargene til Samsungs Galaxy S8 – “Black Sky,” Orchid Grey,” og “Arctic Silver.”

Nå har det derimot også kommet bilder av en ny farge for mobiltelefonen, nemlig “Coral Blue,” som du kan se avbildet i toppen av artikkelen.

Fargen “Coral Blue” var som kjent en stor suksess for Galaxy S7, og solgte så mye som 15 000 enheter om dagen i Korea da den var på toppen.

Kan ses langs kantene
Bildene er lekket av V3, og det virker som om det er pressbilder fra Samsung som de har fått kloa i.

Annonse
Blåfargen er først og fremst synlig på baksiden av telefonen, som er blå over hele, men den kan også skimtes litt rundt kantene og på toppen av telefonen når man ser den forfra, som på bildet av “Coral Blue” S8 og S8 Plus under:

Ifølge V3 ryktes det også om en mulig lilla variant, og at det muligens kan komme en gullfarget S8 – men det skal være klart at det kommer mange forskjellig farger i tillegg til de tre som Evan Blass lekket denne uken.

Forskjellige farger i forskjellige markeder?
Det er derimot ikke sikkert at alle fargene kommer til de samme markedene, og kanskje spesielt med tanke på den gullfargede – som er svært populær i Kina men lite ellers.

Lekkasjer til side, kommer Samsungs Galaxy S8 til å bli lansert den 29. mars – en dato som rykker stadig nærmere.

Per i dag er det bare fem dager igjen til vi kan sjekke om alle ryktene stemmer.

Kilde
V3

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse