Detter er en tidlig utgave av modifikasjonen.
Detter er en tidlig utgave av modifikasjonen.

Annonse


Se så utrolig vakkert dette galskap-prosjektet er

I dag kunne en gruppe utviklere ledet av Mr. Leisurewear annonsere planene om å modifisere hele Red Dead Redemption fra 2010 inn i Grand Theft Auto V.

Spennende prosjekt
For øyeblikket jobber de med å utvikle kartet, lage det visuelle, teksturer og få på plass dag- og nattsyklusen. Den store planen heter «Red Dead Redemption V» og handler om å flytte flere elementer fra originalutgaven til Xbox 360 over til GTA V.

Til dette arbeidet trenger utviklergruppen litt hjelp. I hovedsak ser de etter programmerere som kan hjelpe dem med spillmekanikkene og andre som kan hjelpe til med å få elementer, som minispill, fra originalspillet.

Trenger hjelp
I en oppdatering på GTAForums skriver gjengen at hele rammeverket er på plass og at de jobber med å finstille metodene for å konvertere spillet. Samtidig ber de spillerne med å være tålmodige.

Annonse


«Av samtlige Rage-spill som ble lansert før GTAV, er RDR det spillet som er vanskeligst å knekke. Så vennligst vær tålmodig.»

En betalansering er planlagt for sommeren, men det vil nok ta betydelig lenger tid før den endelige versjonen er klar. Det spørs om prosjektet er ferdig til høsten når Red Dead Redemption 2 lanseres.

Du kan lese mer om prosjektet og se oppdateringer i kildelenken.

 

Kilde:
GTAForums