Galaxy S8-assistenten Bixby er offisiell.
Galaxy S8-assistenten Bixby er offisiell.

Annonse


– Galaxy S8-AI-en er helt annerledes enn Siri

I lang tid har det versert rykter om at Samsung jobber med en egen kunstig intelligens for Galaxy S8. Senest forrige uke ble den tilsynelatende avslørt av selskapet selv via deres italienske nettside. Nå er Bixby offisiell.

Skiller seg ut på tre områder
En drøy uke før Galaxy S8 lanseres har Samsung sluppet en pressemelding der de bekrefter assistent Bixby og forklarer litt om bruksområdene. Blant annet skriver selskapet at AI-en er «helt forskjellig fra andre stemmeassistenter på markedet».

Det er spesielt på tre områder at Bixby skiller seg ut fra andre assistenter som Siri og Cortana. Det første punktet er «completeness» eller fullstendighet.

Til forskjell fra andre assistenter er Bixby i stand til å ta full kontroll over støttede det apper.

Annonse
Kontekstbevisst
Bixby er også kontekstbevisst. Det betyr at man kan aktivere AI-en i en app og den vil være i stand til å forstå den nåværende konteksten og statusen til appen. AI-en kan dermed utføre oppgaver basert på dette.

Det siste området Bixby skiller seg ut på, er at den skal være bedre til å forstå brukerkommandoer ved å kunne håndtere ufullstendige kommentarer og foreta handlinger basert på den tilgjengelige informasjonen.

I pressemeldingen bekreftes det også at Bixby kan aktiveres fra app til app. Noen få forhåndsinstallerte apper støttes ved lansering og Samsung skal lansere en SDK for utviklere slik at de kan implementere støtte for Bixby.

 

Kilde:
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse