Mye tyder på at Xbox Scorpio blir et virkelig spillbeist.
Mye tyder på at Xbox Scorpio blir et virkelig spillbeist.

Annonse


Slik gjør Microsoft Xbox Scorpio til en ekte 4K-konsoll

Windows Central er kjent for sine gode Microsoft-kontakter, og nå har de kommet med ytterlige informasjon om Xbox Scorpio.

4K, 4K, 4K
Microsoft ønsker at Scorpio skal bli et ordentlig 4K-system. Ikke bare betyr det at optimaliserte spill vil kjøre i den høye oppløsningen, man konsollen skal også være i stand til å ta opp innholdet i best mulig oppløsning.

Det betyr at Xbox Scorpio kan ta opp spillopptak i 4K-oppløsning med 60 bilder i sekundet, men man kan også strømme innholdet i denne oppløsningen. Det er en solid økning fra 720p og 30 bilder i sekundet som nåværende Xbox One kan levere.

Beam, som er Microsofts egen strømmetjeneste, har testet 4K-strømming en stund nå og det er ikke bare PC-spillerne som vil dra nytte av dette, melder Windows Central.

Annonse
Les også: Du trenger ikke ny TV for å få utbytte av Scorpio.

Integrert PSU
I tillegg skriver Windows Central at superkonsollen vil ha integrert strømforsyning. Kanskje ikke den største nyheten, men med tanke på at både Xbox 360 og Xbox One hadde en ekstern «murstein», vil flere sette pris på at den blir integrert i systemet.

Også Xbox One S har integrert strømforsyning.

Det er stadig ukjent om hvordan Scorpio-designet blir, men det er ikke altfor mange månedene til at Microsoft skal vise den frem.

Hva syns du om at Scorpio skal være i stand til å ta opp video i 4K-oppløsning?

 

Kilde.
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse