Levis Commuter er bygget i samarbeid med Google, og inneholder berøringsfølsomt stoff som kan kommunisere med telefonen din.
Levis Commuter er bygget i samarbeid med Google, og inneholder berøringsfølsomt stoff som kan kommunisere med telefonen din.

Annonse


Levis’ smartjakke kommer til høsten

Levis’ nye smartjakke, som ble lansert i mai, 2016 har endelig fått en prislapp og slippdato.

Levis Commuter
Jakken, kalt Levis Commuter, eller Jacquard by Google, kommer til høsten og vil ha en prislapp på 350 dollar – eller circa tre tusen norske kroner.

Levis Commuter er bygget i samarbeid med Google for å lage “en bærbar teknologi som faktisk er bærbar.” Den ser ut som en helt vanlig jakke, og kan brukes som en helt vanlig jakke – men den har et område på jakkeermet med berøringsfølsomt stoff.

Berøringsflate i stoffet
Dette området kan brukes til å bytte sang, til å bruke GPS, eller til å svare på samtaler sammen med en smarttelefon over bluetooth.

Annonse


Teknologien ligger i selve stoffet, så det er ingen grunn at jakken ikke kan slenges eller bli skitten og våt, eller brukes som en hvilken som helst annen jakke.

Kan vaskes i maskin
Når den blir skitten er det bare å ta av brikken som holder på teknologien i jakkeermet og slenge den i vaskemaskinen, og så fungerer den like fint etterpå.

Den skal også fungere med andre enn bare Google-produkter og Android-telefoner, og Google har lovet å slippe åpne APIer slik at utviklere kan lage programmer og grensesnitt mot jakken.

Her er en video som viser hvordan jakken kan brukes:

Kilder
The Verge
Levis
Google

Annonse