Det er mye å like ved GTX 1080 Ti, skriver Tom's Hardware.
Det er mye å like ved GTX 1080 Ti, skriver Tom's Hardware.

Annonse


Så heftig er NVIDIA GTX 1080 ti

Forrige uke viste NVIDIA frem grafikkjempen GTX 1080 ti. Et kort som ble utsolgt på få minutter.

Får svært gode skussmål
Denne uken dukket de første anmeldelsene opp på verdensveven og konsensusen virker å være at man får mye grafikk for pengene.

Tom’s Hardware er en av publikasjonene som har testet det ferske kortet og er totalt sett svært så fornøyde med det.

«Spillere som tidligere satt på gjerdet i vente på et grafikkort i toppklassen ser nå på en helt ny klasse med ytelse til en pris vi rett og slett ikke forventet. I hovedsak er dette et Titan X til prisen for 1080 Founders Edition», skriver Tom’s Hardware, og spekulerer i at NVIDIA kanskje vet noe om prisen til AMDs kommende flaggskipkort – Vega.

Annonse
– Mye å like
Den maskinvarefokusert nettsiden skriver at resultatet av arbeidet til NVIDIA er et grafikkort som leverer en glatt ytelse ved 4K-oppløsning, i flere tilfeller er også spillene «makset ut». Og det har ingen problemer med 1440p-oppløsningen.

«Det er mye å like hvis du nyter dine favorittspill på en 4K-monitor, på en QHD-skjerm med rask oppdateringsfrekvens eller i virtuell virkelighet. Selv om NVIDIAs partnere vil levere utgaver av 1080 Ti med større kjølere og mindre støy, forblir Founders Edition-kortet en favoritt på grunn av sin egenskap med å trekke ut spillvarme», konkluderer Tom’s Hardware.

Hele testen, inkludert ytelsestester av spill som The Division, The Witcher 3, Battlefield 1 og GTA V, kan du lese i kildelenken.

 

Kilde:
Tom’s Hardware

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse