Har du en Nexus bør du endre språket til engelsk og installere Assistant.
Har du en Nexus bør du endre språket til engelsk og installere Assistant.

Annonse


Slik får du Google Assistant på din Nexus

Google Assistant rulles nå ut til en rekke Nexus-mobiler, etter først å ha vært ekslusivt til Google Pixel.

Bytt til engelsk språkdrakt
Vi fikk det først delvis bekreftet av Google at det trolig kun var å endre til engelsk oppsett på mobilen (det er ingen geo-sperre, kunne de bekrefte) for å motta assistenten (som vi er veldig fornøyd med), og nå kan vi bekrefte via en av våre lesere at dette stemmer.

Nexus 6P-eieren fikk Google Assistant tidligere i dag.

Disse mobilene får først: «…for nå melder selskapet at hjelperen kommer til alle mobiler så lenge de kan kjøre Android 6.0 Marshmallow eller nyere, inkludert Samsung Galaxy S7, LG V20 og HTC 10 via Google Play Services.»

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse