Rollout.io gjør at apper kan endres etter godkjenning av App Store, som faller lite i smak hos Apple.
Rollout.io gjør at apper kan endres etter godkjenning av App Store, som faller lite i smak hos Apple.

Annonse


Rollout.io svarer på App Store-utestengelse

Tjenester som Rollout.io lar brukerne – app-utviklere – oppdatere programmene sine på en enkel måte etter at de har blitt godkjent av Apple.

Oppdaterer apper etter godkjenning
Tjenesten kan brukes for å fikse buger, oppdatere konfigurasjonsdata eller å tette sikkerhetshull. Men den kan også brukes til å slå funksjoner av eller på, eller til å endre på hvordan programmet fungerer.

Dette har nå falt i dårlig smak hos Apple, som overvåker app-universet sitt tett og krever godkjenning for alle appene, samt for større endringer.

Tok kontakt med utviklere
Derfor har Apple tatt kontakt med utviklere som bruker Rullout for å gi dem beskjed om at dette strider mot retningslinjene til Apple og App Store, og at de må slutte med det.

Annonse
– Appen, utvidelsen eller rammeverket ditt ser ut til å inneholde kode som er laget for å gi muligheten til å endre appens atferd eller funksjonalitet etter at den har blitt godkjent av App Review-prosessen, skriver Apple i en epost til brukere av Rollout, og fortsetter med å skrive at dette bryter mot regelverket.

Vil følge retningslinjene
Nå svarer Rollout med sin egen bloggpost der de motstrider at Apple skal ha strammet inn regelverket.

– Selv om Apple ikke har modifisert regelverket sitt, ser det som om det nå blir tolket på en snevrere måte, står det i bloggposten, Vi er skuffet over at Apple har gjort denne endringen før vi har hatt en mulighet til å forsvare oss.

– Vi har allerede nådd ut til Apple for å diskutere dette, og vi har forpliktet oss til å justere tilbudet vårt som nødvendig for å imøtekomme den smalere tolkningen av regelverket, skriver Rollout videre.

Kilde
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse