PlayStation 4 Pro-eiere får offiselt støtte for Boost Mode med programvareoppdateringen som kommer i dag.
PlayStation 4 Pro-eiere får offiselt støtte for Boost Mode med programvareoppdateringen som kommer i dag.

Annonse


PlayStation 4 versjon 4,5 kommer i dag

I forrige måned gikk PlayStation-programvaren i versjon 4,5 i beta, og hadde nyheter som støtte for eksterne harddisker opp til 8 terabyte, og Boost Mode som øker ytelsen til PlayStation 4-spill som ikke er optimalisert for PlayStation 4 Pro.

Kommer til alle i dag
I dag blir den ferdige versjonen av 4,5-systemet til PlayStation sluppet til alle, så det er bare å sette i gang oppdateringen av konsollen din.

I tillegg til støtte for eksterne harddisker og Boost Mode, kommer det en rekke andre oppdateringer som det ikke har blitt skrevet så mye om.

For eksempel blir det bedre oppløsning på 2D-bilder i PlayStation VR, som skal kunne merkes hvis du har VR-visir på og besøker hjem-skejrmen.

Annonse
Bedre Cinematic mode
Cinematic Mode på PS VR vil også bli bedre hvis du har hatt skjermstørrelsen til liten eller medium, for da vil bildefrekvensen gå opp fra 90 Hz til 120 Hz med denne oppdateringen.

Det har også kommet stemme-chat når man bruker Remote Play på Windows Mac eller en Xperia-telefon.

I tillegg blir det bedre varslinger for “off console”-apper og funksjoner, som et ikon formet som en smarttelefon som viser at en spiller er logget på PSN utenfor konsollen, som på en smarttelefon eller lignende.

Oppdaterte Android-apper
I tillegg kommer det oppdateringer til Andoid-appene PS Messages og PS Communities.

Når du mottaer en Party-invitasjon fra vennene din på PS Messages kan du nå svare med hurtigsvar for å si at du ikke kan komme med, eller du kan bli med senere.

I communities-appen kan du nå også enkelt sjekke PSN-statusen under Settings > View Status of PSN Services.

Kilde
PlayStation Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse