Nå kan du se starten av Andromeda.
Nå kan du se starten av Andromeda.

Annonse


Se de 13 første minuttene fra Mass Effect Andromeda

Mars ligger an til å bli en meget god spillmåned. Fredag ble Nintendo Switch lansert, i morgen kommer Ghost Recon Wildlands og mot slutten av måneden lanseres Mass Effect Andromeda.

De første minuttene
Vi er godt i gang med testingen av de to førstnevnte, og mens man venter på lanseringen av sistnevnte, kan man nå se de første minuttene fra spillet.

På sin YouTube-side har IGN lagt ut videoen av de spiller de 13 første minuttene fra romeventyret. Her ser du Ryder – den nye helten – og resten av mannskapet som våkner opp fra kryosøvn etter at de nettopp nådde Andromeda-galaksen på vei mot noe de tror er en beboelig Jorden-liknende planet.

I Andromeda introduserer BioWare et nytt dialogsystem du sikkert kjenner fra Dragon Age-serien. Borte vekk er «Paragon»- og «Renagade»-valgene, og i videoen under får du en smakebit på det nye systemet.

Annonse


Ikke noe med det. IGN har også lagt ut en video av det første «Loyalty»-oppdraget. Dette er oppdrag som er dedikert til romkompanjongene dine på fartøyet Hyperion. I videoen til IGN følger vi oppdraget til karakteren Asari Peebee.

Mass Effect Andromeda lanseres til Xbox One, PlayStation 4 og PC 23. mars. Har du EA eller Origin Access får du fem dagers tidlig tilgang til spillet.

Er du klar for Mass Effect Andromeda?

 

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse