Du kan bare bruke spillene dine på en konsoll om gangen, og lagrede spill er ikke overførbare.
Du kan bare bruke spillene dine på en konsoll om gangen, og lagrede spill er ikke overførbare.

Annonse


Nintendo Switch-spillene kan bare spilles på en konsoll om gangen

Det kan bli knotete å administere konsollene dine hvis du har mer enn en Switch-konsoll, for du kan verken overføre lagrede spill eller en gang laste ned spillene dine med mindre du går inn på den ene maskinen og logger av – før du logger på den neste og setter den som “aktiv.”

Bare en “aktiv” konsoll om gangen
Nintendo Switch-spill som kjøpes i Switch eShop kan nemlig bare brukes på en konsoll om gangen, og det må være på en maskin du har satt som “aktiv.”

For å spille spillene på en annen maskin må du først deaktivere kontoen på den første maskinen, og så aktivere kontoen på den neste.

Så hvis du har blitt frastjålet eller mistet konsollen din, eller lånt den bort uten å deakivere, må du ta kontakt med Nintendo for å få ordnet opp.

Annonse
Kan ikke overføre lagrede spill
Dette er også helt forskjellig fra hvordan PlayStation og Xbox gjør det, for alt du trenger for å laste ned spillene din til mer enn en maskin er å logge deg på kontoen din – og vips får du tilgang til både spillnedlastinger og lagrede spill.

Det er nemlig heller ikke mulig å lagre spill i skyen på Nintendo Switch, og det finnes ingen måte å overføre de lagrede spillene dine fra en konsoll til en annen.

– På nåværende tidspunkt er det ikke mulig å overføre lagringsdata fra et Nintendo Switch-system til et annet, sier Nintendo til Polygon.

Vi fikk Nintendo Switch inn på testbenken på fredag, og jobber ihverdig med en test – inntil videre kan du se unboxing-videoen vår.

Kilder
Nintendo
Polygon

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse