Et lekkert konsept som speiler det vi allerede har hørt: Stålkanter på sidene som er berøringsfølsomme og kuttet ramme. Dog tror vi hjemknappen også forsvinner.
Et lekkert konsept som speiler det vi allerede har hørt: Stålkanter på sidene som er berøringsfølsomme og kuttet ramme. Dog tror vi hjemknappen også forsvinner.

Annonse


Nå bekreftes det største iPhone-ryktet på mange år igjen

KGI, 9to5mac, Nikkei og Bloomberg er ganske gode på å spå/skaffe troverdige kilder og rapportere om kommende Apple-produkter. Nå backer Nikkei opp en av de viktigste på mange år.

Kan bli de største iPhone-kvartalene noen sinne
For det Nikkei nå hevder, sammen med en rekke andre kilder, er at det kommer tre iPhone-modeller i år, iPhone 7s og 7s Plus, for ikke å snakke om en iPhone 8 med 5,8 tommer OLED-skjerm.

Vi har i det siste hørt at iPhone 8 leveres senere enn vanlig, og dette skal være grunnet de spesielle OLED-panelene de har problemer med å masseprodusere kjapt nok:

«Apple har de seneste årene solgt over ti millioner iPhoner i løpet av åpningshelgen. Hvis september-produksjonen stemmer, kan det bety at iPhone 8-lanseringen blir senere enn normalt.

Annonse
Digitimes begrunner den angivelige sene produksjonsstarten med at den spesialbygde fingersensoren til Apple skal være vanskelig å produsere. 

Sist gang Apple lanserte en smarttelefon i oktober, var iPhone 4s som ble sluppet i oktober i 2011.»

Har ingen problemer med å mobilisere kunder
2017 kan bli et gigantisk år for Apple med nye iPhone-modeller.

iPhone 7 har solgt mye bedre enn forventet (det er det samme hvert kvartal fra forståsegpåere og analytikere: Apple dømmes nedeom og hjem), spesielt Plus-modellen, og med tanke på at 80 prosent av eksisterende iPhone-kunder kjøper seg nye modeller når de kommer, er det klart at et helt nytt design på iPhone 8 og større skjerm vil løfte salget til nøye høyder.

Er sikre på helt ny modell
Interessant er det at Nikkei i dag ikke tar noen forbehold:

«Det kommer tre modeller i høst: to med LCD-panel og en med et OLED-panel på 5,8 tommer. Ved å selge en modell med større skjerm grunnet markedets etterspørsel etter stadig større mobiler, er Apples plan å heve prissnittet på iPhone – et produkt som allerede har sett en prisøkning på nesten 10 prosent de siste tre årene».

Et par konsepter:

 

Kilde:
Nikkei

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse