Apple Watch har hatt sitt beste kvartal så langt, melder IDC.
Apple Watch har hatt sitt beste kvartal så langt, melder IDC.

Annonse


– Apple Watch slår tilbake med rekordtall

Smartklokkesalget virker ikke å ha tatt helt av ennå, og det er kanskje derfor Apple ikke ønsker å avsløre de offisielle Watch-tallene.

Beste perioden så langt
Dermed er vi nødt til å legge vår lit til analyseselskaper som Gartner og IDC hvis sistnevnte nylig har publisert smartklokketallene for fjorårets siste kvartal. For Apple er de svært positive.

«Watch Series 1 og Series 2 viste seg å være en fantastisk suksess for selskapet da det var selskapets beste kvartal noensinne i smartplaggmarkedet. Den lavere innstegsprisen og inkluderingen av GPS for Series 2, sammen med et oppdatert brukergrensesnitt, har hjulpet selskapet å vokse», skriver IDC.

Også Canalys omtaler det som et rekordkvartal for Apple Watch.

Annonse
Xiaomi øker mest
Tallene til IDC viser at Apple solgte 4,6 millioner Watch i løpet av de tre siste månedene av 2016. En økning på 13 prosent fra 4,1 millioner i tilsvarende periode i fjor.

En annen produsent som kan glise over smartklokketallene, er kinesiske Xiaomi. Ifølge IDC økte selskapet salget med hele 96,2 prosent fra 2,6 til 5,2 millioner enheter. Det plasserer dem på andreplass i dette markedet. Fitbit er stadig på topp, men må notere en nedgang på 22,7 prosent.

Apple og Xiaomi var vinnerne det forrige kvartalet.
Apple og Xiaomi var vinnerne det forrige kvartalet. (Ill.: IDC)

Har du skaffet deg en smartklokke?

 

Kilde:
Business Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse