EA avslører BF1-pakkene.
EA avslører BF1-pakkene.

Annonse


EA avslører Battlefield 1-planer – 16 flerspillerkart på vei

Electronics Arts annonserte i går hva de fire kommende utvidelsespakkene vil inneholde.

Fire pakker, 16 kart
«They Shall Not Pass» er først ut og lar spillerne styre franske soldater fra den første verdenskrigen. Utvidelsespakken inneholder fire franske kart og Char 2C-tanken. Fra før av vet vi at spillpakken inneholder spillmodusen Frontlines som kan beskrives som en blanding mellom «Conquest» og «Rush».

Neste ut er «Name of Tsar» hvor spillerne settes i støvlene til den russiske armeen. Her får du oppleve Brusilovoffensiven – oppkalt etter den russiske kommandanten Aleksej Brusilov og Operasjon Albion – en tysk okkupasjon der de holdt de estiske øyene Saaremaa, Hiiumaa og Muhu.

Historiske slag
Videre tar turen til «Turning Tides». Navnet avslører at denne pakken vil ha et maritimt tema. Her blir nye krigsskip tilgjengelig og spillerne får være med på Zeebrugge-raidet og Slaget om Gallipoli.

Annonse
Nummer fire og den foreløpige siste utvidelsespakken i rekken er «Apocalypse». Pakken vil inneholde «et av de mest kjente slagene fra første verdenskrig» og «introduserer nye, brutale gjenstander som ble til etter desperasjon og fastlåste situasjoner, skriver EA.

Har du Battlefield 1-sesongpasset får du to ukers tidlig tilgang på innholdet. Samtlige pakker inneholder fire kart.

 

Kilde:
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse