Obs! Dette Switch-spillet kan ikke spilles i TV-modus

Utviklere kan tydeligvis bestemme selv om spillene deres vil støtte begge Switch-moduser.
Utviklere kan tydeligvis bestemme selv om spillene deres vil støtte begge Switch-moduser.

Om tre korte dager lanseres Nintendo Switch i Norge. Dette blir uten tvil en av de mest spennende lanseringene på spillfronten denne våren.

Utviklerne kan velge
i forbindelse med annonseringen av rytmespillet VOEZ kommer det frem at enkelte spill ikke kan spilles både på TV-en og i håndholdt modus. Det ser ut til å være opp til utviklere.

VOEZ er allerede tilgjengelig på Android og iOS, og for å beholde kontrollersystemet på Switch er det altså låst til håndholdt modus. Spillmekanikkene kan minne mye om Guitar Hero der «notene» kommer på løpende bånd og man på trykke raskt for å holde takten. Det gjør at det er mer egnet til en berøringsskjerm enn en spillkontroller.

Annonse

Kun håndholdt modus
Så langt er VOEZ det eneste annonserte spillet som er låst til en spesiell modus, men man skal ikke se bort ifra at det dukker opp flere i tiden fremover.

Flere kommer trolig til å bli misfornøyd over denne nyheten, spesielt ettersom Switch er markedsført som en hybridmaskin med to moduser. Dog kan det også bety at flere spill, som ikke krever kontrollere, kommer til konsollen.

VOEZ er for ordens skyld kun annonsert for det japanske markedet.

Hva syns du om at enkelte spill blir låst til én modus på Nintendo Switch?

 

Kilde:
Eurogamer

Annonse
Annonse