Annonse


Nå selger de 55″ HDR 4K TV-er til 4600 kroner i USA

Amerikanske Vizio, som er kjent som en prispresser, har annonsert sin nye serie SmartCast E-TV-er. Flere av modellen har HDR og 4K, og er svært rimelige.

Nå starter HDR-priskrigen
TV-ene som er fra 32 til hele 80 tommer (28 400 kroner) har Chromecast innebygget, og går man for 55 tommeren eller større, får man HDR-støtte (HDR10-innholdsstøtte) og 4K. Faktisk har alle modellene, bortsett fra 32-tommeren, 4K

Det mest imponerende er prisen på 55″-modellen som koster rett under 5000 kroner med HDR og 4K. Du kan få rimelige HDR-TV-er i Norge, men de er godt under 55 tommer store.

HDR-teknologien leverer farger og kontrast med mye mer futt i, og er forsiktig på vei inn i markedet, men maskinvaren må ha støtte. Xbox One S er den eneste spillkonsollen som har HDR 4K Blu-Ray-støtte foreløpig.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Vizio er kjent for å bruke kundenes mobil som fjernkontroll.
Vizio er kjent for å bruke kundenes mobil som fjernkontroll. (Ill.: Vizio)
Det nye kule
Det har også dukket opp noen spill med støtte for HDR, blant annet Resident Evil 7.  Det er ikke alle som ønsker eller har mulighet til å koble opp spillmaskinen til PC-en, så det skal heldigvis lanseres 4K HDR-spillskjermer med G-Sync
Til og med mobiler får HDR – Sony er først ute med denne vanvittige mobilen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse