Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Xiaomi Mi 5c drives av selskapets Surge S1-brikkesett. (Ill.: Xiaomi)

Her er Xiaomis første med selskapets eget brikkesett

MWC17: Mi 5c koster under 2000 kroner.

Som avslørt tidligere denne måneden, har Xiaomi planer om å lansere et eget brikkesett. Her er den første smarttelefonen.

Surge S1-brikkesett
Xiaomi Mi 5c er altså den første som utstyres med Xiaomis Surge S1-prosessor. Brikkesettet er ingen konkurrent til de kraftigste prosessorene som Snapdragon 835 (Qualcomm), Kirin 960 (Huawei), Exynos 8895 (Samsung) og A10 Fusion (Apple), men kan i stedet sammenlignes med Snapdragon 625 – et brikkesett i midtsjiktet.

Foruten Surge S1 kan Mi 5c skilte med 64 GB lagring, 3 GB minne og et kamera på 12 megapiksler. Skjermen er på 5,15 megapiksler og omsluttes av et chassis i helstøpt metall. Mobilen har et batteri på 2860 mAh med støtte for hurtiglading.

Vi testet Xiaomi Mi 5: Den forrige Xiaomi-telefonen vi testet gav oss mareritt.

Svært hyggelig pris
Det kinesiske selskapet bekrefter også at Android 7.1 skal være på plass i løpet av mars. Xiaomi Mi 5c lanseres om kort tid og blir tilgjengelig i fargene gull, rosegull og sort. Prisen er på rundt 1800 kroner.

Mi 5c blir tilgjengelig i tre farger.
Mi 5c blir tilgjengelig i tre farger. (Ill.: Xiaomi)

Xiaomis kommer trolig også med en kraftigere versjon av Surge S1 som vil drive selskapets flaggskipmobiler- Kanskje det blir Mi Mix II?

 

Kilde:
Neowin

Stikkord: mwc17, xiaomi