Xbox Game Pass lanseres på tampen av våren.
Xbox Game Pass lanseres på tampen av våren.

Dette er «Xbox Game Pass:» 100 spill for 10 dollar måneden

Xbox Game Pass lanseres sent på vårparten i Norge.

Hundrings i måneden for 100 spill
«Få ubegrenset tilgang til over hundre underholdende Xbox One- og Xbox 360-titler, inkludert fanfavoritter som Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 og LEGO Batman. Med så mange spill å laste ned og oppdage, vil Xbox-opplevelsen din aldri bli den samme», melder Microsoft på Xbox.no.

I USA er prisen 10 dollar, så vi tipper 99 kroner måneden her i Norge, men vi har ikke fått dette bekreftet. Vi har spurt Microsoft.

Ikke strømming
Nye spill legges til hver måned. Dette er ikke snakk om en strømmetjeneste, men nedlasting som Microsoft poengterer i et stikk til strømmevarianten:

«Last ned spill direkte til konsollen og spill online eller offline i full kvalitet, uten problemer med strømming eller tilkobling. Enten du skal sette deg inn i en ny historie eller du ønsker å gjenskape en gammel reise, kan du oppleve spillene slik det er tenkt.»

Også er det duket for litt rabatt:

«Elsker du et Xbox One-spill og har lyst på det? Er du interessert i et tillegg eller sesongkort for en tittel du spiller i Xbox Game Pass-katalogen? Spar hele 20 prosent på Xbox One-spillkjøp og 10 prosent på alle relaterte tillegg, men bare hvis det grunnleggende spillet finnes i katalogen.»

 

Kilde:
Xbox