Slik er de svarte Airpodsene i bruk

Se hvordan de gagatsvarte AirPodsene er i bruk i ny youtube-video.
Se hvordan de gagatsvarte AirPodsene er i bruk i ny youtube-video.

AirPods fra Apple var kanskje årets beste Apple-nyhet, skrev vi i testen vår, men de kommer bare i hvitt.

Det finnes nå to selskaper som kan male dem svarte for deg. Det ene er BlackPods, som maler dem matt svarte, og det andre er ColorWare, som maler dem i 58 forskjellige farger, inkludert noe som ligner veldig på gatatsvart.

Til til tolv ukers leveringstid
Dessverre er det nå ti til tolv ukers leveringstid hos ColorWare etter at nyheten om malingstilbudet deres traff nettet for noen dager siden.

Annonse

Prisen er også nok til sette noen og enhver tilbake – det koster nå 299 dollar for å male ørepluggene til Apple, og vil du ha med ladeomslaget deres, koster det 399 dollar. Altså mer enn dobbelt så mye som AirPodsene selv koster.

Den heldige Youtuberen Jonathan Morrison har derimot fått tak i et par tidlige eksemplarer, og har som youtubere flest laget en video om det – der han blant annet sammenligner fargen med Apples gagatsvarte iPhone.

Det var til forveksling likt, etter hva vi kunne se i videoen.

Malingen hadde ingen effekt
Han fant også at malingen ikke ser ut til å blande seg inn i verken sensorer eller signaler – musikken slår seg av i det man tar en AirPod ut av øret, og slår seg på igjen når man setter den tilbake.

For å gå ekstra grundig til verks, får de malte AirPodsene også en runde i et vanngalss – og de virket bra etterpå, rent bortsett at ørene til youtuberen ble våte.

Hele videoen kan du se her:

Kilde
9to5Mac

Annonse
Annonse