Nintendo oppretter en ny bruker-ID for Switch.
Nintendo oppretter en ny bruker-ID for Switch.

Annonse


Nå kan du skaffe deg et Switch-kallenavn

Nintendo opererte allerede med to ulike kontotyper. Nå kommer en tredje.

Ny bruker-ID
Hvis du har planer om å kjøpe Nintendo Switch, spille over nett og har et spesielt kallenavn i tankene, må du være raskt ute.

Spillkjempen har opprettet noe de kaller for «Nintendo User ID». Så langt er det litt usikkert hva dette er, men flere melder om at det blir visningsnavnet ditt på Switch. Altså slik Xbox-gamertag fungerer.

Hvis du allerede har satt opp en Nintendo Account, kan du logge inn via denne lenken for å sette User ID. Kallenavnet må beste av minst seks tegn.

Annonse


Komplisert
Nintendo-brukerne er allerede møtt med litt uoversiktlighet på kontofronten. Først har man Nintendo Account som er selve hovedkontoen tilknyttet e-postadressen din. Her kan man blant annet velge kallenavn, Network ID og nå User ID.

Det fører oss over til Nintendo Network ID som blir brukt med nettjenester for Wii U og 3DS. Her får man tilgang til ting Nintendo eShop og Miiverse, og man kan velge å koble den til en egen Nintendo Account.

User ID er den siste i rekken og gjelder altså trolig for Switch. Det er usikkert hvorfor Nintendo har valgt å separere tjenestene på denne måten.

Nintendo lanseres fredag 3. mars. Mens du venter kan du sjekke ut vår sniktitt.

Del gjerne Switch-ID-en i kommentarfeltet hvis du ønsker å finne nye spillere.

 

Kilde:
Polygon