Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Slik prøver Apple å unngå lekkasjer, men de har ikke vært så heldige de siste par årene. (Ill.: MacRumors/Sonny Dickson/Faksimile)

Slik gjemmer Apple nye iPhone-modeller

Fraktes fra Kina til California.

Sonny Dickson, Apple-ekspert, har skaffet til veie bilder som avslører hvordan selskapet transporterer ikke-lanserte iPhones fra fabrikken i Kina til Apple i Cupertino, California.

Slik gjør de det
Bildene MacRumors nå kan presentere viser hvordan de skjuler mobiler som enda ikke er lansert i et stort deksel som dekker til designet og store deler av skjermen – det er umulig å skjønne hvordan designet er med disse på.

En lapp er klistret på for å forsegle enheten slik at det er lett å oppdage om noen har prøvd å fjerne dekselet.

Tester grunnleggende funksjoner i Kina først
Sammen med dekselet følger det med dokumentasjon og en sjekkliste for forskjellige komponenter i produktet (vibrasjonsmotor, skjerm etc.)

Personen som tester produktet i Kina krysser av i forhold til om mobilen består testen eller ikke. Om den består de grunnleggende testene, sendes enheten til Apple.

Selv om Apple har strenge sikkerhetsrutiner fortsetter det å lekkes, sist iPhone 7 Plus som avslørte to-kamera-systemet før avdukingen. Det er rett og slett for mange personer og for mange ledd til at Apple klarer å ha 100 prosent kontroll.

 

Kilde:
MacRumors

Stikkord: Apple, iphone