Verdensrommet slo ikke an blant Call of Duty-spillerne. Nå blir det andre boller.
Verdensrommet slo ikke an blant Call of Duty-spillerne. Nå blir det andre boller.

Annonse


Etter skuffende Infinite Warfare-salg, vender Call of Duty tilbake til røttene

Etter flere Call of Duty-spill med parkour-liknende spillelementer, ønsker Activision å gjøre ting annerledes i fremtidige spill.

Verdensrommet fenget ikke
Spillgiganten bekrefter nå at Infinite Warfare ikke ble den suksessen de hadde håpet på. Tilhengerne ble rett og slett ikke solgt på konseptet med verdensrommet. Det hjalp ikke på at Game of Thrones-helten Kit Harington hadde en viktig rolle i spillet.

Resultatet er at serien trolig kommer til å skifte retning og vende tilbake til røttene. Det er godt mulig at spillerne får en helt ny opplevelse med høstens Call of Duty som er under utvikling av Sledgehammer. Dog ble utviklingen av dette startet for to år siden, lenge før serien feilet med verdensrommet.

YouTube-videoen med flest tomler ned
Allerede ved første avduking av Infinite Warfare, viste seriens tilhengere skepsis til settingen. I skrivende stund har over 3,45 millioner brukere gitt avdukingstraileren tommelen ned.

Annonse
For mange virket nyversjonen av Modern Warfare som den største Call of Duty-nyheten i fjor, men ikke alle er like fornøyde med at de også må punge ut for Infinite Warfare for å få tak i skyteklassikeren.

Vi testet Infinite Warfare i fjor høst. Totalt sett var vi fornøyde med historiedelen, men flerspilleren var et helt annet kapittel.

Hva ønsker du å se i et nytt Call of Duty?

 

Kilde:
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse