Nintendos Switch-fokus ligger på spill, spill og spill.
Nintendos Switch-fokus ligger på spill, spill og spill.

Annonse


Nintendo Switch leveres uten nettleser

Nintendo Switch ligger an til å bli årets mest spennende nyhet på spillfronten, men det er fortsatt stor usikkerhet rundt hybridkonsollen.

Ikke egen nettleser
Etter først å ha bekreftet at Switch ikke lanseres med strømmeapper som HBO og Netflix, avslører Nintendo nå at konsollen ikke vil ha en dedikert nettleser. I hvert fall ikke i førsteomgang.

«Ettersom fokuset vårt ligger i å gjøre Switch til en fantastisk og dedikert spillplattform, vil den ikke støtte det, i hvert fall ikke ved lansering», forteller Nintendo-sjef Tatsumi Kimishima til TIME.

Det var omtrent det samme selskapet uttalte i forbindelse med multimediaapper.

Annonse


Les også:

Nintendo Switch og Zelda lanseres i Norge 3. mars – «Super Mario Odyssey» er satt i en åpen verden

Misser en mulighet?
Da Microsoft viste frem Xbox One for første gang, fikk de mye kritikk for å vite mesteparten av showet til underholdningsbiten til konsollen. Ved et senere arrangement var det spillene som stod i fokus.

Det er mulig at Nintendo ikke ønsker å gjøre den samme «tabben» som sin spillkollega, men det er nok mange som gjerne skulle sett at Switch hadde et mer underholdningsboks.

Hva mener du? Er det OK at Switch kommer uten Netflix, HBO Nordic og en nettleser, eller er det spill som er det viktigste?

 

Kilder:
TIME,
The Verge