Slik kan du selv lage Razers spinnville PC med tre skjermer

Joda, det er fullt mulig å lage sitt eget Razer-oppsett.
Joda, det er fullt mulig å lage sitt eget Razer-oppsett.

Razer Project Valerie stjal regelrett showet under årets CES-messe. Faktisk ble to av konseptmaskinene stjålet fra messen.

Hjemmelaget trippel-PC
YouTube-brukeren «JerryRigEverything» er kanskje mest kjent for å teste smarttelefoner på en noe uvanlig måte ved å ripe dem opp, forsøke å bøye dem i to og varme opp skjermen med en tenner.

Men han har også andre talenter noe han viser med dette hjemmelagde PC-konseptet. I videoen som du kan se nederst i denne saken, har YouTuberen koblet sammen tre skjermer for å etterligne nettopp Project Valerie. Det er på ingen måte like imponerende som Razers triple PC, den har tross alt 12K-oppløsning, men det er et spennende konsept «JerryRigEverything» har satt sammen.

Annonse

Er ikke kraftige nok til spilling
Hans hjemmelagde treskjermede bærbare PC består av en Toshiba-bærbar og to skjermer fra AOC som drives av USB. Begge på 16 tommer. De festet til selve PC-en med helt vanlige dørhengsler.

Oppløsningen på disse er kun 1366 x 768 piksler og er på ingen måte kraftige nok til å bli spilt på. Konseptet er like fullt svært spennende.

 

Kilde:
JerryRigEverything

Annonse
Annonse