Er årets iPhone den som får et helt nytt design?
Er årets iPhone den som får et helt nytt design?

Annonse


Spår gigantisk Apple-produksjon – lanserer kanskje iPhone 8 i sommer

Retail-analytikerne hos BlueFin Research Partners skal ha fått nyss om at Apple girer opp til en gigant-produksjon av iPhone 8 – tyder det på at Apple har gjort større endringer med sitt viktigste produkt, og forventer knallsalg?

Selger bra, men  mange vil ha mer
iPhone 7 var ikke spennende (selv om de er svært gode) da modellene kun, i hovedsak, ble kjappere og vanntette (joda, Plus-modellen fikk to linser), men designet forble omtrent uendret og mange var kritiske til lanseringen selv om Apple solgte rekordmange i det siste kvartalet.

En helt ny iPhone?
Mange håper og tror at Apple, nå som de feirer 10-års-jubileet i sommer (produktet ble annonsert i januar 2007, men kunne ikke handles før juni samme år) så skal de knalle til med en stor-oppgradering, og det kanskje før september.

For de to hos BlueFin, John Donovan og Steve Mullane, mener å vite at Apple skal starte produksjonen tidlig og ha enheter klare nettopp i juni, men kan ikke bekrefte en lansering tidligere enn september. Det er måneden Apple tradisjonelt sett har lansert nye modeller.

Annonse
Uansett er dette informasjon nok til i hvert fall å tro at Apple forventer storsalg, og ønsker å ha nok enheter klare på lanseringsdagen i USA.

 

Kilde:
Tech Trader Daily

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse