Lekkasje: Steams nye grensesnitt kan få Microsoft-spill

Slik kan Steam-biblioteket se ut i følge lekkede bilder i en beta av Steam-klienten. Merk kategoriene på toppen av bildet.
Slik kan Steam-biblioteket se ut i følge lekkede bilder i en beta av Steam-klienten. Merk kategoriene på toppen av bildet.

Oppdatering: Nærmere undersøkelser av spillene som er listet opp i skjermbildene fra Steam-betaen viser at det har kommet med en del Microsoft-spill, som Halo 5: Guardians og Forza 5 Motorsport, i følge OnMSFT. Dette kan tyde på at Microsofts egne spill kanskje også vil komme til Steam en gang i fremtiden, som var spådd tidligere.

Steam brukes kanskje mest til å holde orden på spillbiblioteket og ikke minst til å spille spillene dine, men det inneholder etter hvert også mye annet.

Flere kategorier
I følge et nytt, lekket grensesnitt for den vilt populære spill-appen, har det imidlertid blitt plass til flere kategorier.

Annonse

Disse inkluderer apper, tegneserier, tv, spill og musikk – og viser frem mer av bredden av Steams tilbud anno 2017.

Det er også blitt rom til en ny design på spillbiblioteket, uten de helt store endringene.

Beta-programvare
Lekkasjen var en del av en betaoppdatering til Steam-klienten, under en mappe kalt “clientui” i Steam-mappen til de som lastet den ned.

Det nye grensesnittet går muligens under navnet Steam Universal, etter filnavnets referanse til SteamU og ifølge brukere som har søkt etter brukernavnet som vises i beta-bildene.

Slettet i siste utgave
Kort tid etter at filene ble oppdaget av ivrige beta-testere, slapp Steam imidlertid ut en ny beta-oppdatering som ikke inneholdt de nye filene.

Som vil si at det kanskje kommer en oppdatering til Steam som frisker opp grensesnittet, eller kanskje ikke. Det kan også ha vært skisser som ble gitt ut ved en feil.

Filene fra beta-oppdatering som senere forsvant er uansett lagret på Github, der du kan se selv hvordan spill-siden blir seende ut.

Kilde
Kotaku
SteamDB
Github

Annonse
Annonse