Ikke alle er begeistret over Musks milde tone mot president Trump.
Ikke alle er begeistret over Musks milde tone mot president Trump.

Annonse


Model 3-kjøpere «tar et standpunkt» mot Tesla-sjefens Trump-kobling ved å kansellere ordren

President Donald J. Trump har satt sinnene i kok blant flere etter den omdiskuterte flyktningordren som hindrer personer fra syv ulike land innreise i USA, trådte i kraft.

Hevder de tar et standpunkt
Mens flere teknologitoppsjefer har tatt til orde mot den ferske presidenten, har Elon Musk vært mer nøytral og imøtekommende i sine omtaler av Trump. Det er tydelig at ikke alle aksepterer det.

Tesla-sjefen har møtt på mye motstand fra Twitter-brukere og flere har gått så langt med å avbestille sin reservasjon av Model 3. Tvitreren Thomas H. Ptáček ber følgerne om å revurdere å støtte Musk, hvorpå en svarer at det fikk ham til å avbestille Model 3 i det han omtaler som «nødt til å ta et standpunkt». Electrek skriver at det er flere eksempler på dette.

https://twitter.com/colinniloc81/status/826196109303361538

Annonse


Dette uttalte Musk om den omdiskuterte presidentordren:

Musk har en mildere tone
Forrige uke uttalte Elon Musk at han er «fornuftens stemme til Trump» og at «det hjelper ikke å bare angripe ham». Han er også blitt en del av et rådgiverpanel som skal møte presidenten på jevnlig basis.

Nylig har Musk oppfordret Twitter-følgerne sine med å komme med endringsforslag til flyktningordren som han videre skal presentere for president Trump.

Kritikken svarer Tesla-sjefen med at han prøver å gjøre det beste ut av situasjonen.

Har tanken om å avbestille Model 3 streifet deg etter Musks «milde» Trump-uttalelser?

 

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse