Flere liker å fullføre spill så fort som mulig.
Flere liker å fullføre spill så fort som mulig.

Annonse


Her runder han Resident Evil 7 på under to timer

Mandag denne uken ble Resident Evil 7: Biohazard lansert.

Brukte under to timer
Vi er allerede godt i gang med vår gjennomspilling – testen dukker opp om ikke altfor lenge – og det er også flere. Såkalt Speedrunning er blitt mer og mer populært, målet er å fullføre et spill på kortest mulig tid, flere har allerede løpt seg gjennom Resident Evil 7.

En av disse er YouTube- og Twitch-brukeren DraQu som ikke brukte mer enn 1 time og 45 minutter på å fullføre spillet fra start til slutt. En vanlig gjennomspilling tar kanskje rundt ni timer. Har du litt tid til overs, kan du se DraQus gjennomspilling nederst i artikkelen.

Spillet har en egen modus som hjelper spillerne å komme seg gjennom spillet så fort som overhodet mulig. Klarer man å fullføre Resident Evil 7 på under fire timer, mottar man et par løpesko som gjør at man beveger seg enda raskere. En annen ting som er til god hjelp når man ønsker å løpe gjennom spillet, er Albert-01-pistolen. Den forkorter tiden man bruker på sjefskamper betraktelig.

Annonse


Når 75 millioner solgte kopier
Samtidig kan Capcom annonsere at de har sendt ut 2,5 millioner kopier av spillet til forhandlere. Det betyr at serien nå runder et totalt salgstall på 75 millioner kopier.

Resident Evil 5 og 6 er de to mest suksessfulle titlene i serien med henholdsvis 7,1 og 6,6 millioner solgte kopier.

Les også: Resident Evil 7 slaktet på Microsoft Store: Karakteren 1,6 av 5 – spillet krasjer.

Har du kjøpt Resident Evil 7? Hva syns du i så fall om spillet?

 

Kilder:
Kotaku,
GameSpot

Annonse