Google Pixel 2 er under utvikling, og kan komme med Googles eget brikkesett.
Google Pixel 2 er under utvikling, og kan komme med Googles eget brikkesett.

Annonse


Her er Pixel 2-ryktene du har ventet på – det ventes to nye modeller

Det er allerede ryktet at Pixel 2 blir skikkelig vanntett, det er ingen overraskelse om så skjer, men den nye kilden melder at Google fortsatt ikke har bestemt seg.

Blir enda noen hundrelapper dyrere
Langt mer interessant er dette: Det kommer to nye Pixel-modeller, en high-end som blir enda dyrere (rundt 500 kroner) enn dagens modeller, og en noe rimeligere modell.

Informasjonen kommer fra 9to5google som skal ha vært i kontakt med personer med kjennskap til planene. Vi mener kilden er troverdig.

Kamera-fokus igjen
Google tester for tiden en ny enhet med et nye brikkesett fra to forskjellige leverandører, noe som visstnok vil heve prisen. Samme kilde avslører at det er stort kamerafokus (spesielt når lyskildene er svake) på de nye modellene, men at den billigere modellen blir en god del billigere også.

Annonse
Intel og Snapdragon
Men hvilke brikkesett er det snakk om? Google tester faktisk Snapdragon 83x-brikker, men prøver også med Intel-brikker. MediaTek skal også ha vært i samtaler med Google, men de skal ha falt av lasset.

Billigmodellen (Pixel 2B) kan komme samtidig, eller kort tid etter, Pixel 2. Denne modellen sikter seg inn på andre marked.

Tar en Apple?
Spennende er det også at Google skal ha testet egne brikkesettdesign, men kilden kan ikke bekrefte at denne brikken er spikret for Pixel 2.

Pixel 2 er fortsatt under tidlig utvikling, så den kommer nok ikke før om et år, derav testing av flere forskjellige brikkesett.

 

Kilde:
9to5google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse