Personer The Guardian har vært i kontakt med, beskriver en Galaxy S8 med svært smale rammer.
Personer The Guardian har vært i kontakt med, beskriver en Galaxy S8 med svært smale rammer.

Annonse


– Galaxy S8 beholder hodetelefonutgangen og får en PC-dokk

Det gjenstår fortsatt noen måneder til Samsung offisielt avduket Galaxy S8, og ryktene fortsetter å komme i et jevnt tempo.

Med lydutgang
Britiske The Guardian publiserte i går noen nye detaljer om den kommende toppmodellen til Samsung. Ifølge kildene de har vært i kontakt med, beholder Samsung lydutgangen i Galaxy S8. Det sørkoreanske selskapet har tidligere mobbet Apple for å ha fjernet den, så det er kanskje ikke så overraskende at de beholder den omdiskuterte kontakten litt til.

Videre nevner kildene at Samsung kommer til å lansere et dokktilbehør som gjør smarttelefonen om til en Android-PC. Funksjonen kan minne om hva Microsoft gjør med Windows 10 Mobile og Continuum.

Svært tynne rammer
Ifølge kildene til The Guardian kommer det, ikke overraskende, to Galaxy S8-modeller som går under kodenavnene «Dream 1» og «Dream 2». Begge hevdes å ha kurvede skjermer med svært minimalistiske rammer rundt. Én av kildene forteller at de er såpass smale at Samsung må flytte logoen til baksiden av telefonen.

Annonse
De mener at dette bildet gir en god indikasjon på det endelige Galaxy S8-designet.

I tillegg nevner de Snapdragon 835 (som Samsung angivelig har førsteretten på), støtte for minnekort, USB-C og et nytt Gear VR-hodesett. Dette virker som sikre antakelser.

 

Kilde:
The Guardian

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse