Dette bildet skal være av Elephone S8.
Dette bildet skal være av Elephone S8.

Annonse


Vi håper denne mobilen kommer til Norge

Kinesiske Elephone er ikke spesielt kjent utenfor det asiatiske markedet. Dog har de bemerket seg for å kopiere design fra andre toppmodeller. Nå kan de kanskje selv «sette standarden».

Rammeløs skjerm
Bildelekkasje av den kommende S8 viser at Elephone jobber med noe spennende. Selskapet har tidligere annonsert at de jobber med smarttelefoner med rammeløse skjermer og de har også publisert bilde av et mulig konsept.

Et nytt bilde viser det som angivelig er S8 i det virkelige liv. Skjermen dekker – som «fremtidsmobilen» Xiaomi Mi Mix – nesten hele fremsiden av telefonen. Den sies å være på mellom 5,5 og 6 tommer.

På innsiden skjuler, ifølge rapportene, brikkesettet Helio X27 fra MediaTek seg, 128 GB lagringsplass og 4 GB minne. I tillegg skal mobilen ha et kameraoppsett med doble sensorer.

Annonse


Elephone har selv publisert dette konseptbildet av S8.
Elephone har selv publisert dette konseptbildet av S8. (Ill.: Elephone)

Kommer for fullt
Når Elephone S8 forventes på markedet, er uvisst, men kan skje i løpet av de kommende månedene. 2017 ser ut til å bli året der smarttelefonene med rammeløse skjermer kommer for fullt.

Både Samsung og Apple ryktes å ha noen spesielle telefoner i planene. Ferske bilder viser det som påstås å være av Galaxy S8 der rammene nærmest er visket helt bort.

 

Kilde:
Neowin

Annonse