Wall Street Journal har ytterligere informasjon om hvorfor ting gikk galt.
Wall Street Journal har ytterligere informasjon om hvorfor ting gikk galt.

Annonse


WSJ: Flere Note 7-telefoner hadde batteri med feil størrelse

Mandag kom Reuters med en rapport om hvorfor Note 7-lanseringen endte i fyr og flamme. Konklusjonen var, ikke overraskende, batteriproblemer.

Ansatte uavhengige eksperter
Wall Street Journal har publisert en artikkel med ytterligere informasjon om Note 7-problemene. Ifølge avisen ansatte Samsung tre uavhengige selskaper for kvalitetskontroll og analytikere fra forsyningskjeden for å gjennomføre etterforskningen.

Disse selskapene har konkludert med to forskjellige feil for Note 7.

To konklusjoner
Den første gjelder enheter som har brukt batterier fra Samsungs datterselskap Samsung SDI. Ifølge etterforskningen, passet ikke disse batteriene ordentlig i telefonen noe som førte til overoppheting og, i enkelte tilfeller, eksplosjoner.

Annonse
Det andre gjelder «produksjonsproblemer» som kom etter økt press på den HongKong-baserte produsenten Amperex Technology. Da de første rapportene om batterifeil dukket opp, trodde Samsung at det gjaldt noen bestemte enheter. Derfor økte de bestillingene fra Amperex.

Samsung har ikke bekreftet disse rapportene. Førstkommende søndag skal selskapet selv offentliggjøre resultatet av etterforskningen.

 

Kilde:
Wall Street Journal (krever innlogging)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse